Vliegen vanaf Weeze

 Wil je vliegen vanaf Weeze? Dat kan heel goed, want er zijn verschillende budgetmaatschappijen die vanaf Weeze vliegen. Je kunt naar verschillende toeristische bestemmingen en een leuke, goedkope vliegvakantie hebben. Naar welke bestemmingen kun je gaan als je wilt vliegen vanaf Weeze?

Over Weeze Airport

Weeze Airport wordt door RyanAir ook wel Düsseldorf genoemd. De luchthaven ligt net over de grens in Duitsland en heeft vooral veel budgetvluchten. De luchthaven heeft slechts één landingsbaan en daardoor niet zo groot. Ondanks dat is het wel een populaire luchthaven met veel verschillende vluchtmogelijkheden.

Bestemmingen van RyanAir

Vooral RyanAir is erg actief op Weeze Airport en er zijn verschillende bestemmingen waar je heen kunt gaan vanaf Weeze. Dit zijn de bestemmingen (gesorteerd op regio):

  • Alicante, Faro, Fuerteventura, Malaga, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tenerife
  • Ancona, Bologna, Cagliari, Girona, Milaan-Bergamo, Rome, Trapani, Venetië
  • Birmingham, Dublin, Edinburgh, Glasgow, Londen, Manchester, Shannon
  • Berlijn-Schönefeld
  • Gothenborg, Oslo-Torp, Stockholm, Växjö
  • Balaton, Bydgoszcz, Riga, Wroclaw
  • Marrakech

Andere bestemmingen

Behalve RyanAir zijn er natuurlijk nog meer bestemmingen waar je heen kunt vliegen. Dit zijn bijvoorbeeld Atalyna met Sky Airlines en SunExpress. Met Transavia kun je naar Gran Canaria vliegen en met Welcome Air kun je naar Innsbruck. Ook heb je nog de luchtvaartmaatschappij Hamburg International en deze maatschappij vliegt naar Hurghada, Sharm El-Sheikh, Lanzarote, Palma de Mallorca en  Gran Canaria.

Rome

Eén van de populaire bestemmingen waar je heen kunt vanaf Weeze Airport is Rome. Deze vlucht duurt ongeveer twee uur en je kunt hier heen met RyanAir. Rome is een prachtige historische stad vol bezienswaardigheden. Bezoek het Colosseum, de Trevi-Fontein of ga naar één van de bijzondere musea die Rome te bieden heeft. Natuurlijk kun je hier ook heerlijke Italiaanse gerechten eten en genieten van het prachtige weer. Ook heel leuk is om eens naar de dierentuin te gaan.

Londen

Londen is een andere populaire bestemming om heen te vliegen vanaf Weeze Airport. Londen is een uur tot twee uur vliegen en heeft talloze bezienswaardigheden. Wat bijvoorbeeld te denken van Buckingham Palace, The Tower Bridge, de Big Ben en het enorme reuzenrad London Eye. Even relaxen kan in Hyde Park en natuurlijk kun je ook heel goed winkelen in deze stad. Met name het kerstshoppen is ontzettend populair bij toeristen.

Tenerife

Tenerife is de ideale bestemming voor mensen die graag naar de zon willen. Ook in de winter is dit een goede vakantieplek om genoeg vitamine D te krijgen. Op Tenerife zijn ook wel bezienswaardigheden, maar daar komen de meeste mensen niet meteen voor. Er zijn op Tenerife veel hotels waar je volledig kunt ontspannen.