Airport Weeze adres

Airport Weeze ligt net over de grens in Duitsland en is dus een zeer geliefde luchthaven bij toeristen in Nederland. Vooral omdat je er ook nog eens heel goedkoop kunt vliegen met budgetmaatschappijen als RyanAir. Maar hoe kom je eigenlijk bij Airport Weeze?

Over Airport Weeze

Airport Weeze is een luchthaven die de laatste jaren steeds populairder wordt bij Nederlandse toeristen. Dit komt vooral omdat RyanAir veel vanaf Weeze vliegt en daardoor zijn er veel budgetvluchten vanaf deze luchthaven mogelijk. Ook kun je er vanaf Nederland erg gemakkelijk komen, want het is niet ver rijden.

Adresgegevens Airport Weeze

  • Flughafen-Ring 60
  • 47652 Weeze, Deutschland
  • +49 2837 666111

Wanneer je met je navigatie naar de luchthaven reist, kun je als adres 47652 Weeze, Flughafen-Ring 1 invoeren. Je rijdt dan de goede kant op.

Route vanuit Eindhoven

Ga vanuit Eindhoven via snelweg A67 richting Venlo en pak de A77 richting Keulen. Ga dan op de A57 naar afrit Goch/Weeze. Vanaf dit moment kun je de bordjes volgen waarop de luchthaven staat aangegeven.

Vanuit het oosten van het land rijd je richting Nijmegen via de snelweg A73 en A77. Op de A57 ga je tot afrit Goch/Weeze en vanaf dit punt kun je de bordjes volgen die staan aangegeven.

Borden volgen

Airport Weeze is niet moeilijk te vinden. In Nederland al staat de luchthaven duidelijk aangegeven met borden, zodat je precies weet waar je heen moet gaan. Ook in Duitsland is het heel overzichtelijk om de weg te vinden.

Hoe lang is het rijden?

Hoe lang het rijden is, is geheel afhankelijk van je startlocatie. Vanaf Eindhoven is het ongeveer een uur rijden naar Airport Weeze. Vanuit Utrecht doe je er ongeveer anderhalf uur over en vanuit Nijmegen is het drie kwartier rijden. Houd altijd rekening met files en omleidingen en zorg dat je ruim op tijd vertrekt. Het zou zonde zijn als je je vlucht mist.